پرش به محتوای اصلی

اخبار

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قزوین

6 روستا در قزوین به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند

6 روستا در قزوین به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قزوین از اتصال 6 روستا به شبکه ملی اطلاعات خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قزوین، حجت اله امینی، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان، از اتصال 6 روستا به شبکه ملی اطلاعات خبر داد و گفت: با تجهیز امکانات و ایجاد سایت های جدید، تا آخر سال1402، روستای بدون ارتباطی در استان باقی نمی ماند.
وی افزود: شهرستان قزوین به واسطه اینکه دارای بخش های کوهستانی و صعب العبور است و همین موضوع مشکلات عمده ای را برای توسعه ارتباطی ایجاد می‌کند.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قزوین تاکید کرد: با رایزنی با دستگاه های مربوطه، قسمتی از موانع مانند راه دسترسی و برق مورد نیاز سایت ها رفع شده تا اپراتورها با خیال آسوده تری نسبت به تجهیز امکانات اقدام کند.
امینی گفت: این 6 روستا در شهرستان های قزوین، بوئین زهرا ، تاکستان و آوج واقع شده اند که بواسطه موقعیت جغرافیایی و بافت کوهستانی، ارتقاء این سایتها از اهمیت بیشتری برخوردار است روستاهای یزن و شیشه قلعه در شهرستان بوئین زهرا، سوگاه و مدان در شهرستان قزوین بخش الموت، ساغران سفلی درشهرستان آوج و علنقیه در شهرستان تاکستان ، از نسل 2 به نسل 3 و 4 تلفن همراه ارتقاء یافته اند.
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان افزود: با اتصال این 6 روستا به شبکه ملی اطلاعات، 124 روستای بالای 20 خانوار دیگر باقی می ماند که با ایجاد سایت جدید یا ارتقاء تکنولوژی به مردم منطقه ، خدمت رسانی کند.
نماینده ارشد وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در استان بیان کرد: توسعه ارتباطی روستایی، با حمایت و پیگیری دائم از سوی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان و برنامه های توسعه روستایی وزارت ، انجام می گیرد تا بتوانیم در انتهای سال 1402 تمام روستاهای استان را از داشتن اینترنت پرسرعت برخوردار کنیم، البته با پایان این مرحله، وارد فاز ارتقاء سایتهای دیگر خواهیم شد تا با افزایش تکنولوژی، از دانش روز دنیا نیز برخوردار باشیم.

۸ آذر ۱۴۰۱ ۱۳:۴۶
روابط عمومی |
تعداد بازدید: ۵۸

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید