پرش به محتوای اصلی

اخبار

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قزوین

اعلام آمادگی شهرداری قزوین جهت تسریع در عملیات فیبر نوری شهری

اعلام آمادگی شهرداری قزوین جهت تسریع در عملیات فیبر نوری شهری
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قزوین از اعلام آمادگی شهرداری قزوین جهت تسریع در عملیات فیبر نوری شهری خبر داد

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قزوین، حجت اله امینی، مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان ، در هشتمین جلسه شورای راهبری توسعه ارتباطات استان، نسبت به پیشرفت فاز عملیاتی پروژه ملی فیبر نوری در استان، تاکید کرد : با رایزنی و تعامل با شهرداری قزوین در جهت تسریع و تسهیل در خصوص صدور مجوز های لازم جهت حفاری و کابل کشی ، اپراتورهای شاتل و مخابرات با سرعت بیشتری ، می توانند به تعهدات خود عمل نمایند.

امینی افزود: تا کنون 129 FAT  توسط شرکت ارتباطات شاتل نصب شده و در مرکز شهر و نقاط تجاری شهر قزوین ، آماده ارائه خدمات اینترنت از طریق فیبر نوری و سرعت بالا هستیم ، همچنین شرکت مخابرات نیز به عنوان دیگر اپراتور فعال در استان، نقاط دیگری از شهر را تحت پوشش اینترنت پر سرعت  دارد.

وی افزود، علاوه بر شهر قزوین،  عملیات فیبر نوری  بطور همزمان در شهر محمدیه نیز در حال انجام است که امیدواریم با پایان پروژه در شهر قزوین ، شهرستانهای دیگر نیز از این امکان برخوردار شوند.

نماینده ارشد وزارت ارتباطات در استان،ضمن تشکر از مدیریت پست بانک استان  در خصوص برخورداری 6 روستای دیگر از خود پرداز بانکی ، پیشرفت پروژه GNAFدر شرکت پست استان و همچنین کسب رتبه برتر در ارسال مرسولات پستی توسط شرکت پست استان قزوین، خدمت به مردم و بویژه نقاط محروم را از اولویت های برنامه وزارت عنوان کرد و گفت، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به عنوان مجری طرح خدمات پنجره واحد هوشمند دولت، همواره پیگیر افزایش خدمات دولت الکترونیک است تا مردم نسبت به انجام امور خود و استفاده از خدمات دولتی به راحتی دسترسی داشته باشند.

در این جلسه نمایندگان شرکت ارتباطات شاتل، ایرانسل ، همراه اول و مخابرات به ارائه گزارش یکماهه پیشرفت ها در پروژه های ارتباطی و همچنین به مشکلات پیش آمده پرداختند تا با رایزنی و مشارکت دستگا ههای استان ، سرعت پیشرفت در پروژه های ارتباطی در استان افزایش یابد.

۸ آذر ۱۴۰۱ ۱۳:۵۰
روابط عمومی |
تعداد بازدید: ۴۸

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید