مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قزوین از اتصال روستای تراتن و 19 روستای دیگر به شبکه ملی اطلاعات خبرداد
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات وفناوری اطلاعات استان قزوین، حجت اله امینی، مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قزوین، به مناسبت روز جهانی ارتباطات، از بهره برداری از 20 طرح ارتباطی استان خبرداد و گفت: 20 سایت روستایی درجهت بهبود کیفیت اینترنت ورفع نیاز اهالی، به نسل 3 و4 تلفن همراه ارتقاء یافتند.
امینی افزود: در روز جهانی ارتباطات و با حضور رئیس جمهور محترم و مقام عالی وزارت، این طرح ها بصورت همزمان و مجازی افتتاح شد که استان قزوین نیز با استقرار در روستای تراتن از بخش شهرستان قزوین ، با حضور بخشدار قزوین و دهیار تراتن و اهالی روستا، به بهره برداری رسید.
نماینده ارشد وزرارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در استان، تصریح کرد: این 20 روستا که در کل استان پراکنده هستند ، بعد از شناسایی و تامین تجهیزات، توسط اپراتور همراه اول، تجهیز و به بهره برداری رسیدند، با بهره برداری از این سایتهای روستایی، 951 خانوار با جمعیت 2690 نفر و با اعتباری بالغ بر 400 میلیارد ریال ، از محل اعتبارات دولتی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات (USO) از طعم شیرین فناوری اطلاعات بهره مند می گردند.
امینی ادامه داد: با برنامه ریزی و حمایت وزارت ارتباطات و فماوری اطلاعات و همکاری اپراتورهای فعال در استان، امیدواریم تا پایان سال 1402، تمامی زوستاهای بالای 20 خانوار استان ، به شبکه ملی اطلاعات متصل گردند.