پرش به محتوای اصلی

اخبار

اینترنت پرسرعت فیبر نوری به شهرهای استان قزوین رسید

اینترنت پرسرعت فیبر نوری به شهرهای استان قزوین رسید
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان، از ابلاغ عملیات فیبر نوری به شهرستانهای استان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قزوین، حجت اله امینی ، مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان ، درجلسه راهبری توسعه فاوای استان، از ابلاغ عملیات فیبر نوری شهری شهرستان های استان خبر داد و گفت: با آغاز عملیات اجرایی توسعه فیبر نوری توسط شرکت ارتباطات شاتل درشهرهای شهرستان  قزوین ، از سال 1401 و ادامه کار در مناطق مختلف شهر و همچنین شهرهای اطراف ، عملیات توسعه فیبر نوری در شهرستانهای آبیک، البرز، بوئین زهرا و تاکستان نیز به شرکت ارتباطات ایرانسل واگذار شده تا بزودی و پس از دریافت مجوز های لازم آغاز به کار نمایند.

امینی افزود: امیدواریم روند دریافت مجوز های شهری که توسط شهرداری های محترم صادر می گردد به سرعت و به سهولت انجام گیرد تا بتوانیم در اسرع وقت و زمان مقرر ، این طرح مهم و ملی را در تمامی  شهرهای استان نیزبه سرانجام برسانیم.

نماینده ارشد وزیر ارتباطات در استان، تاکید کرد: استان قزوین به عنوان شاهراه ارتباطی مهم و محل عبور ترافیک 17 استان کشور است و به همین خاطر کیفیت انتقال داده و پهنای باند مناسب ، بسیار مهم می باشد. علاوه بر این اینترنت پرسرعت بر بستر فیبر نوری به هیچ وجه قابل مقایسه با انواع دیگر نیست و این اینترنت به عنوان با کیفیت ترین و امن ترین نوع دسترسی مشترکین در دنیا مورد استفاده می باشد.

مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان، تصریح کرد: با همکاری ، تاکید و پیگیری های وزارت ارتباطات این طرح با هزینه رایگان برای مشترکان انجام خواهد شدتا کابل فیبر نوری در محل درب ورودی مشترک نصب گردد و تنها تجهیزات داخلی به فیبر نوری است که می بایست توسط مشترک تامین گردد و البته که هزینه ها از طرف مشترک نسبت به امکانات دریافتی بسیار ناچیز خواهد بود.

۳۰ مهر ۱۴۰۲ ۱۴:۲۸
روابط عمومی |
تعداد بازدید: ۶۰

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید