پرش به محتوای اصلی

اخبار

اتصال شهرهای بزرگ استان قزوین تاپایان سال جاری به اینترنت پرسرعت فیبر نوری(FTTX)

اتصال شهرهای بزرگ استان قزوین تاپایان سال جاری به اینترنت پرسرعت فیبر نوری(FTTX)
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قزوین از اتمام عملیات اجرایی تا پایان سال جاری در 6 شهر استان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قزوین، حجت اله امینی،  مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان،در جلسه کنترل پروژه فیبر نوری منازل و کسب و کارها (FTTX)  با حضور قنبرپور، مشاور وزیر ومدیر معین پروژه فیبر نوری منازل و کسب و کار استان قزوین ،مدیر کل تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی شمال غرب، نماینده شرکت های ایرانسل و شاتل به عنوان مجریان طرح، از پیشرفت عملیات اجرایی فیبر نوری منازل و کسب و کارها (FTTX)در استان خبر داد وگفت: با انعقاد قرارداد فی مابین شرکت ارتباطات ایرانسل به عنوان مجری طرح و شهرداران 6 شهر استان در مرحله اول، عملیات اجرایی بطور همزمان با شهر قزوین که توسط شرکت ارتباطات شاتل انجام می گردد، آغاز شده و پیشرفت مناسبی داشته است.

وی افزود:عملیات اجرایی فیبر نوری منازل و کسب و کارها(FTTX) در شهر قزوین از سال پیش آغاز شده و در نواحی مختلف شهر با دو تیم اجرایی در حال فعایت است.علاوه بر شهر قزوین ، بطور همزمان در 3 شهر دیگر استان نیز کارگاه های عمرانی تجهیز شده و کار آغاز گردیده است، شهرهای اقبالیه، الوند و آبیک  تقزیبا عملیات حفاری و داکت کشی به پایان رسیده و امیدواریم تا پایان دی ماه فیبر کشی و واگذاری به مشترکین در این شهرها انجام شود.

مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قزوین، با توجه به اهمیت تسریع در عملیات عمرانی و با توجه به قرارگرفتن در فصل سرد سال و بارندگی های احتمالی، تاکید کرد: با همکاری و هماهنگی های مستمری که با مسئولین ارشد استان و با شهرداری ها و فرمانداری ها در طی جلسات مختلفی انجام شده، مجوز های لازم از طرف شهرداری ها صادر شد و تیم های عملیاتی با تجهیز کارگاه، مشغول فعالیت هستند.

نماینده ارشد وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات دراستان، ادامه داد: شهرهای بوئین زهرا و تاکستان، محمدیه و مهرگان نیز، از ابتدای بهمن ماه، شاهد اجرای عمیلات حفاری خواهند بود تا در مجموع 6 شهر استان تا انتهای سال 1402 به اینترنت پرسرعت فیبر نوری دسترسی داشته باشند و دیگر شهرهای استان نیز از ابتدای سال1403، مشمول این طرح می شوند تا ان شااله با حمایت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، دستگاه های اجرایی استان و همت و تلاش پیمانکاران محترم، شاهد اتمام این طرح ملی و مهم در استان باشیم تا مردم و کسب و کارها نیز با استفاده از اینترنت پرسرعت و باکیفیت فیبر نوری، از طعم شیرین فناوری اطلاعات بهره مند گردند.

۲۰ دی ۱۴۰۲ ۱۲:۴۵
فیبر نوری |
تعداد بازدید: ۸۷

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید