پرش به محتوای اصلی

اخبار

پروژه های نور2 و تدبیر1 آماده بهره برداری است

پروژه های نور2 و تدبیر1 آماده بهره برداری است
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به توسعه زیرساخت‌های شبکه ارتباطی استان قزوین، گفت: نصب فیزیکی پروژه آلکاتل 100 درصد انجام‌شده است و پروژه‌های نور 2 و تدبیر 1 نیز پیشرفت 100 درصدی در استان داشته‌اند و آماده بهره‌برداری هستند.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قزوین، یوسف رضایی نیک، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قزوین، با اشاره به توسعه پروژه‌های مربوط به ارتباطات زیرساخت استان اظهار کرد: پروژه آلکاتل افزایش ظرفیت 60Gbps را در استان اجرایی می‌کند و با پیشرفت زیادی تا پایان سال جاری به بهره برداری می رسد.

وی افزود: پروژه نور 2 طول فیبر نوری زیرساخت استان را 57 کیلومتر  و  تدبیر 1 نیز ظرفیت پهنای باند انتقال استان را 225Gbps افزایش می دهد.

رضایی نیک  با اشاره به  توسعه فیبر نوری تصریح کرد: گسترش فیبرنوری برای روستاهای بالای 20 خانوار از اعتبارات USO در برنامه‌های سال جاری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است.

 

۶ شهریور ۱۳۹۷ ۰۸:۰۰
تعداد بازدید: ۳۲۶

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید