پرش به محتوای اصلی

اخبار

عضویت 103 دستگاه اجرایی استان قزوین در سامانه تعاملی مرکز ماهر

عضویت 103 دستگاه اجرایی استان قزوین در سامانه تعاملی مرکز ماهر
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان در گفتگو با خبرگزاری جمهوری اسلامی گفت: وزارت ارتباطات در راستای تأمین زیرساخت‌های موردنیاز کشور در این حوزه اقدام‌های لازم را انجام داده است و به دنبال آن تمهیدات امنیتی و حفاظتی مربوط به آن‌ها را نیز پیش‌بینی و اتخاذ کرده است.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قزوین یوسف رضایی نیک، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان، در میزگرد خبرگزاری جمهوری اسلامی که با حضور محمد افشار مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری قزوین، یوسف رضایی نیک مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قزوین و همچنین سرهنگ فخرالدین توکلی رئیس پلیس فناوری و تبادل اطلاعات (فتا) استان قزوین برگزار شد، با بیان اینکه ایجاد زیرساخت‌های ارتباطی از وظایف اصلی این اداره‌کل به شمار می‌رود، افزود: به تأمین امنیت این زیرساخت‌ها نیز اندیشیده‌ایم و به همین جهت در این حوزه با کم‌ترین آسیب‌ها مواجه بوده‌ایم، اما به لحاظ پیچیدگی موضوعات، فناوری‌های روزافزون و برنامه‌ریزی دشمن، اگر بگوییم به‌طور کامل و 100 درصدی از این آسیب‌ها مصون هستیم، اغراق کرده‌ایم.

رضایی نیک همچنین گفت: اطلاع‌رسانی ما پیرامون رعایت موارد امنیتی و پیش‌گیرنده در حوزه ارتباطات هم‌اکنون به 103 دستگاه و نهاد اجرایی استان ارسال می‌شود و همه این تشکیلات اداری و اجرایی عضو سامانه‌های «ماهر» و «گوهر» که مدیریت امداد و رخدادهای سایبری را بر عهده دارند، هستند.

وی همچنین اظهار داشت: سال گذشته مجوز راه‌اندازی «مرکز آپا» در قزوین گرفته شد و به دنبال آن شاهد تجهیز و راه‌اندازی این مرکز در دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) بودیم که توان ما را برای مقابله با تهدیدات سایبری دشمن افزایش داده است

وی با بیان اینکه برای پیشگیری از حملات سایبری و مصون ماندن از آسیب‌ها چه در حوزه نرم و چه در حوزه سخت نیازمند آموزش و ارتقای توانمندسازی افراد جامعه هستیم، اظهار داشت: در حوزه سخت، آموزش‌های لازم و موردنیاز به کاربران و کارشناسان حوزه ارتباطات ارائه‌شده است

 مدیرکل فناوری ارتباطات و اطلاعات استان قزوین گفت: به‌طور هفتگی تهدیدها و آسیب‌ها و مسائل جدید مرتبط با فضای سایبر را شناسایی و برای همه اعضا ارسال می‌کنیم که این موضوع تأثیر خوبی در پیشگیری از تهدیدات سایبری در سطح استان و کشور به‌جا گذاشته است

رضایی نیک در پایان، نقش مشارکت همگانی برای از کاهش تأثیر تهدیدات سایبری را پررنگ و اساسی دانسته و از آموزش و فرهنگ‌سازی را به‌عنوان عاملی اساسی برای دفع تهدیدهای این فضا یادکرد و تقویت آموزش‌ها در این حوزه برای اقشار مختلف به‌ویژه نسل جوان و نوجوان که عمده استفاده‌کنندگان از این فضا هستند را ضروری دانست.

۲۲ مهر ۱۳۹۷ ۰۸:۰۰
تعداد بازدید: ۳۳۳

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید