پرش به محتوای اصلی

اخبار

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات:

موتور محرک اقتصاد استان در محور شرکت‌های دانش‌بنیان هستند

موتور محرک اقتصاد استان در محور شرکت‌های دانش‌بنیان هستند
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات در جلسه شورای مدیران گفت: در حال حاضر، موتور محرک اقتصاد استان در محوریت شرکت‌های کوچک دانش‌بنیان هست که این شرکت‌ها به‌تنهایی می‌تواند تمام صنایع را به سمت تحرک بیشتر و رونق تولید هدایت کنند.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قزوین، یوسف رضایی نیک مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات در جلسه شورای مدیران با اشاره به اینکه برنامه و فعالیت‌ها در استان باید در راستای رونق تولید محصولات معطوف شود گفت: درهرصورت تحقق رونق تولید، مستلزم توسعه فعالیت‌های دانش‌بنیان در استان است و ازاین‌رو شرکت‌های دانش‌بنیان و مراکز رشد واحدهای فناور مستقر در دانشگاه‌ها و پارک‌های علم و فناوری استان نقش کلیدی دارند.

رضایی نیک با تأکید بر برون‌سپاری خدمات از سوی دستگاه‌های دولتی افزود: دستگاه‌های دولتی می‌توانند ارائه خدمات را به بخش‌های خصوصی و شرکت‌های دانش‌بنیان واگذار کنند و در قالب یک توافق مشترک با شرکت‌ها، زمینه فعالیت آن‌ها افزایش پیدا کند.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به نقش دانشگاه‌ها در توسعه استارت‌آپ‌ها گفت: محور اصلی شرکت‌های دانش‌بنیان بر پایه دانش جوانان، دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی شکل‌گرفته است و البته نقش پارک علم و فناوری و مراکز رشد و کارآفرینی در دانشگاه‌ها برای ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان و تیم‌های استارتاپی کمک بسزایی کرده است و بسیاری از شرکت‌هایی که امروز توانسته‌اند رشد بالایی داشته باشند و به درآمدهای بسیاری دست پیدا کنند از دل همین مراکز دانشگاهی بیرون آمده‌اند.

وی افزود: دانشجویان دانشگاه‌ها به دلیل اینکه از انگیزه بسیار بالاتری برخوردار هستند، می‌توانند در تشکیل شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات موفق‌تر عمل کنند. ازاین‌رو حمایت‌های خود را سال 1398 از این شرکت‌ها بیشتر می‌کنیم.

۲ اردیبهشت ۱۳۹۸ ۱۴:۳۱
تعداد بازدید: ۴۶۰

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید